O nama

O NAMA

Vodeći regionalni provajder u advertising industriji!

Info Media Group je vodeći regionalni provajder u advertising industriji, sa višegodišnjim iskustvom i prisustvom na tržištu Adria regije. Specijalizovali smo se u oblasti vanjskog oglašavanja (Out of Home, OOH), na spoljašnjosti i u unutrašnjosti vozila javnog gradskog saobraćaja (Bus Advertising), pružajući vrhunske usluge našim klijentima širom regiona.

Naša stručnost i iskustvo su naša snaga. Sa preko 19 godina iskustva u industriji, posjedujemo odlično razumijevanje tržišta. Razvili smo prilagodljive strategije oglašavanja i inovativne medije kako bi postigli izuzetnu vidljivost, te smo postali ključni kanal za povezivanje brendova sa njihovom ciljnom grupom.

Ponuda u 45 gradova Adria regije!

Ponosno pružamo naše usluge u 45 gradova u četiri države Adria regije: Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska i Crna Gora. To nam omogućava da dosegnemo široku publiku i ostvarimo uticaj na ključnim tržištima u regiji. Bez obzira na lokaciju, mi smo tu da pružimo vrhunsku uslugu i pomognemo vama da ostvarite uspjeh u promociji vašeg brenda.

Konstantno ulaganje u istraživanje tržišta omogućava nam uvid u strukturu i navike ciljne populacije, te tako osiguravamo da Vaša poruka stigne do prave publike u pravo vrijeme, ostvarujući mjerljive rezultate.

Jedan krug po gradu, i svi Vas znaju!

Vjerujemo u kreativnost kao pokretačku snagu uspjeha. Naši dizajneri će sarađivati sa Vama kako bismo stvorili vizuelno zadivljujuće kampanje koje se ističu iz mase.

Kontaktirajte nas već danas i dozvolite da zajedno ostvarimo izvanredne rezultate.

2004.
Info Media Group, Banja Luka

Osnovana firma u BiH.

2010.
Štamparija Megatone

Pokrenuta štamparija Megatone u Banjaluci.

2015.
Info Media Group, Beograd

Osnovana firma u Srbiji.

2018.
Info Media Group, Sarajevo

Otvorena kancelarija u Sarajevu.

2019.
Info Media Group, Podgorica

Osnovana firma u Crnoj Gori.

2021.
Info Media Group, Zagreb

Osnovana firma u Hrvatskoj.

2023.
Info Media Group, Dubai

Osnovana firma u Emiratima.

Misija

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i biti nezaobilazan partner klijentima, koristeći pun potencijal Bus Advertisinga kao izuzetno snažne marketing platforme. Kroz realizaciju kampanja, povezujemo brendove sa njihovom ciljnom grupom, ostvarujući izvanredne rezultate, maksimalnu vidljivost i reach.

Vizija

Naša vizija je biti inovativni pokretač promjena u industriji oglašavanja, uvodeći nove trendove i postavljajući nove standarde kvaliteta. Kroz kontinuirani razvoj i širenje, težimo da budemo globalno prisutni, pružajući vrhunska rješenja za Bus Advertising koja nadmašuju očekivanja naših klijenata. Naša strast za inovacijama i stalno usavršavanje omogućavaju nam da budemo lideri i da ostvarimo izvanredne rezultate na međunarodnom nivou.